Crosul pentru Transplant - reprogramat pe 15 octombrie

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Printr-un comunicat trimis de Spitalul Sf. Constantin Brasov suntem informati ca evenimentul caritabil Crosul pentru Transplant a fost reprogramat pentru duminica, 15 octombrie 2017. Redam comunicatul, integral:

„Avand in vedere solicitarile pe care le-am primit in ultimele ore de la persoanele care s-au inscris la Crosul Pentru Transplant, programat duminica, 8 octombrie 2017, precum si avertizarile meteorologice (respectiv Cod portocaliu de ploi si temperaturi scazute), s-a decis reprogramarea evenimentului pentru duminica, 15 octombrie 2017, in aceleasi conditii de desfasurare.

De asemenea, in aceasta decizie s-a tinut seama de solicitarile venite din partea parintilor, nedorind ca starea de sanatate a copiilor inscrisi in competitie sa fie pusă in pericol, in vreun fel.

In plus, fiind vorba despre un eveniment caritabil cu strangere de fonduri in beneficiul pacientilor care au nevoie de transplant de rinichi, am considerat ca actiunea de strangere de fonduri nu si-ar atinge obiectivul cu un numar redus de participanti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile si se va bucura de mai mult succes la data reprogramata, cand vremea se anunta a ne fi mult mai favorabila.

Odata cu acest anunt, vor fi incepute demersurile necesare in vederea reorganizarii concursului pentru data de 15 octombrie, iar taxele achitate si inscrierile confirmate isi pastreaza valabilitatea.

Vom folosi toate canalele de comunicare pentru ca tot cei inscrisi sa fie informati in legatura cu aceasta modificare.

Ne cerem scuze pentru inconvenientele cauzate”.