Cursuri de balet sau dansuri pentru copii si tineri

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La Brasov, au inceput inscrierile la Scoala Populara de Arte si Meserii Tiberiu Brediceanu la cursurile cultural-educative si cu profil artistic. Cursurile li se adreseaza copiilor, inca de la cele mai fragede varste, dar si adolescentilor si tinerilor. In anul scolar 2014-2015 se predau urmatoarele cursuri: canto, instrumente muzicale, ansamblu instrumental, arte plastice (pictură, grafica, sculptura, ceramic, arta decorativa, iconografie, design vestimentar), actorie, teatru de papusi, arte vizuale (arta fotografica, arta cinematografica), coregrafie (balet, dans popular, dans modern) si arta populara.

Inscrieri la cursurile de coregrafie

La cursurile de coregrafie, varstele pentru inscriere sunt: 6-12 ani - cursurile de balet; 11-25 ani cursurile de dans modern; 6-25 ani - cursurile de dans popular. Inscrierile au loc in perioada 23 iunie-11 iulie 2014. Procedura de inscriere este urmatoarea: mai intai, la secretariatul scolii are loc depunerea dosarelor, odata cu achitarea unei taxe de 15 lei; apoi, in zilele de 15-16 iulie 2014, sunt programate examenele de admitere.

Preturi la scoala de balet si dansuri

Documentatia necesara inscrierii: pentru cursantii pana la 14 ani - copie dupa Certificatul de nastere si copie dupa Cartea de identitate (CI) a unuia dintre parinti; pentru elevii care au implinit 14 ani - copie dupa CI; fisa de inscriere, care se completeaza la depunerea dosarului. Pentru anul scolar 2014-2015, Scoala Populara de Arte si Meserii din Brasov percepe urmatoarele tarife la cursurile de coregrafie: balet (dans clasic - interpreti) - 580 lei; dans popular - 500 lei; dans modern - 500 lei. Pentru orice alte informatii, nu ezitati sa contactati scoala, la 0268.413.965. (foto: scoala populara de arte si meserii tiberiu brediceanu)