Echipele companiilor se infrunta in competitiile Romanian Corporate Sports 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Pe 9 martie 2015 se da startul in competitiile Romanian Corporate Sports, cel mai amplu sistem de competitii sportive pe echipe adresat companiilor din Romania.

Turneu de baschet

Sportul care sparge gheata este baschetul, meciurile urmand sa se desfasoare la Sala Polivalenta Rapid, din Bucuresti. Competitia va avea doua faze, una a grupelor, iar cealalta eliminatore. Faza finala este programata sa se desfasoare in 20 si 27 aprilie.

Romanian Corporate Sports – Tenis de Masa va incepe pe 11 martie si se va desfasura la Top Tenis Arena, din incinta Sema Parc. Echipele angrenate vor juca mai intai intr-o grupa de 8, iar apoi pe un tablou final, programat a se juca in 9 mai.

Concursuri de biliard, bowling si darts

Pe 19 martie debuteaza competitiile de Pub Games, ce includ 3 discipline: biliard, bowling si darts. Jocurile se vor desfasura in cadrul clubului IDM, o data pe saptamana, prima faza fiind cea a Grupei, urmata fazele finale, programate in 25, 26 si 28 mai.

Turneu de fotbal

Prima etapa la fotbal va avea loc pe 24 martie, evenimentul urmand sa se desfasoare pe terenurile sintetice din incinta Federatiei Romane de Rugby, in zona Arcului de Triumf. Faza finala are programate sferturile in 4 iunie, semifinalele pe 9 iunie, iar finalele in 11 iunie.

Competitie de tenis

Pe 9 mai debuteaza si Romanian Corporate Sports – Tenis, Editia de Primavara, ultimul act al evenimentului urmand sa se desfasoare in 21 iunie. Competitia va fi structurata in doua divizii, Masters si Challenge si va fi gazduita de Academia de Tenis Herastrau.

Concurs de karting

La jumatatea lunii mai va avea loc si competitia de karting pregatita de Romanian Corporate Sports. Evenimentul va alinia la start echipe cu traditie, dar si companii noi.

Mai multe informatii despre sistem gasiti accesand www.corporatesports.ro. (comunicat si galerie foto: MPG)