Eco Junior 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Educati in spirit ecologic, copiii sunt cea mai puternica arma pe care o putem folosi pentru a schimba lumea in bine. De aceea, peste 220 de scoli din Romania si peste 370 de profesori au ales ca in acest an sa se implice in Proiectul Eco Junior 2015, realizat de Asociatia Drumetii Montane. Calitatea mediului inconjurator se reflecta, direct, in vietile elevilor si ale familiilor lor. Activitatile de educatie ecologica prin joc care se vor desfasura in cadrul Programului „Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” cu ajutorul profesorilor, cat si cele desfasurate in natura, ajuta la constientizarea importantei conservarii naturii de catre copii.

Educatie ecologica pentru elevi

Proiectul Eco Junior 2015, realizat de Asociatia Drumetii Montane din dorinta de a educa cat mai multi elevi in domeniul ecologic, se va desfasura in perioada 6-10 aprilie 2015. Proiectul se adreseaza tuturor cadrelor didactice din Romania interesate de educatia ecologica si care doresc sa se implice ca voluntari in organizarea de activitati eco-recreative cu nuante ludice. Prin intermediul activitatilor, elevii vor dobandi un set de cunostinte ecologice si un atasament deosebit fata de natura, alimentandu-li-se motivatia si dorinta de a participa la cat mai multe activitati de a mentine mediul cat mai curat.

Un stil deviata sanatos

Interacțiunea reprezentanților Asociatiei Drumerii Montane cu elevii, prin iesiri in aer liber sau organizarea de activitati extra-scolare cu nuanta ecologica, s-a dovedit in anii trecuti a fi cea mai eficienta actiunea de a promova mediul inconjurator si un stil de viata sanatos. Activatile din cadrul Proiectului Eco Junior 2015 variaza in functie de varsta elevilor, motiv pentru care profesorul delegat va alege tipul de activitati care se vor organiza in cadrul proiectului.

Proiectul sprijinit de CH-Center.ro

Detaliile despre proiect si despre temele propuse in acest an le gasiti accesand  site-ul www.asociatia.drumetiimontane.ro  - sectiunea Eco Junior 2015. Cadrele didactice pot organiza una sau mai multe activitati. Asociatia Drumetii Montane este o organizatie non-profit, ce are in componenta sa doar voluntari,  de aceea suntem mereu in cautare de persoane pasionate de eco-turism. Daca esti interesat(a) de activitatile pe care le desfasoara asociatia noastra sau la care participa, esti asteptat(a) in echipa noastra! (foto: asociatia drumetii montane)