Fotbal: Cupa Coca Cola, castigatorii din 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Cupa Coca-Cola si-a desemnat, ieri, castigatorii. Echipa de fete a Liceului Tehnologic Auto din Craiova si echipa de baieti a Liceului Tehnic „Mihai I” din Bucuresti sunt campionii nationali la fotbal in sala. Ei vor merge la Roma, intr-o tabara internationala de fotbal, unde se vor pregati alaturi de antrenori brazilieni.

Patru echipe de fete si sase echipe de baieti s-au luptat in acest final de saptamana pentru a castiga titlul de campioni nationali la fotbal in sala, in cea mai mare competitie nationala pentru liceeni. In aplauzele publicului, echipa de fete a Liceului Tehnologic Auto din Craiova si echipa de baieti a Liceului Tehnic „Mihai I” din Bucuresti au castigat, duminica, marea finala a Cupei Coca-Cola. Marele premiu al competitiei este un cantoment la Roma, unde castigatorii vor merge in luna iulie, pentru a se antrena alaturi de tineri din toata Europa, sub indrumarea unor antrenori profesionisti din Brazilia.

„Felicitari castigatorilor! Speram ca experienta cantonamentului la Roma sa le arate ca munca si talentul sunt intotdeauna rasplatite si sa ii incurajeze sa faca sport in continuare. Ii felicitam, de asemenea, pe toti jucatorii, antrenorii si suporterii care au participat la Cupa Coca-Cola. Ne bucuram sa vedem, in fiecare an, un numar tot mai mare de tineri care se inscriu in competitia noastra, menita sa promoveze miscarea in randul adolescentilor”, declara Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola Romania & Moldova.

Ajunsa la a treia editie anul acesta, Cupa Coca-Cola a adunat la start un numar record de aproape 6.000 de liceeni, reprezentand 493 de echipe din Bucuresti si alte 33 de judete ale tarii. Ei au petrecut mai mult de 455 de ore pe terenul de fotbal si au inscris aproape 4500 de goluri in cele trei luni ale competitiei.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola Romania isi respecta promisiunea de a promova miscarea fizica, fiind un sustinator cu traditie al sportului de performanta, dar si al evenimentelor care incurajeaza implicarea fiecaruia dintre noi in activitatile fizice. (comunicat si galerie foto: McCann PR)