Fotbal: Cupa Mondiala Brazilia 2014, live in Piata Universitatii Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Poiana Urbana revine! In perioada 12 iunie – 13 iulie 2014, Cupa Mondiala de Fotbal din Brazilia va fi transmisa LIVE in punctul 0 al Bucurestiului – Piata Universitatii (zona statuilor). Intr-o atmosfera de vacanta, iubitorii fotbalului sunt invitati sa vada meciurile de la Cupa Mondiala pe un super ecran LED de 30 mp si sa traiasca impreuna cu prietenii emotia celui mai important eveniment sportiv al anului.

Terenuri de fotbal Gillette, concursuri, voie buna si atmosfera ca in Brazilia sunt ingredientele care vor transforma Poiana Urbana in destinatia numarul 1 pentru fanii fotbalului pe durata verii. Cu o capacitate de peste 400 locuri la terase, cu doua terenuri de fotbal si multe alte surprize in Piata Universitatii, vara lui 2014 va fi un adevarat spectacol fotbalistic pentru toate varstele la Poiana Urbana.

Din grupe pană in finala, Cupa Mondiala e live la Poiana Urbana!

Se adauga pasele de senzatie ale argentinianului Leo Messi, suturile spectaculoase ale englezului Wayne Rooney, driblingurile lui Robin Van Persie si momentele de fantezie ale lui Cristiano Ronaldo si se obtine reteta perfecta pentru vara: meciuri de neuitat intre cele mai titrate echipe nationale din lume: Anglia, Argentina, Brazilia, Germania, Franta, Italia sau Spania.

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale va fi transmisa pe 12 iunie, incepand cu ora 21:00, iar la 23:00 se va da startul primului meci: Brazilia – Croatia! Este momentul in care Bucurestiul va lua pulsul Braziliei si atmosfera de pe Copacabana va cuceri intregul oras timp de o luna.

Programul Cupei Mondiale de Fotbal 2014:

•         12 – 26 iunie: faza grupelor

•         28 iunie – 1 iulie: optimi

•         4 – 5 iulie: sferturi

•         8 – 9 iulie: semifinale

•         12 iulie: finala mica

•         13 iulie: finala Cupei Mondiale

Programul complet al transmisiunilor este disponibil pe www.poianaurbana.ro si www.facebook.com/PoianaUrbana.

Poiana Urbana este un eveniment organizat de Asociatia Art Laboratoire si Primaria Municipiului Bucuresti in parteneriat cu 360 Revolution, cu sprijinul Gillette, Carlsberg si Algida. (comunicat: Daescu Bortun Olteanu).