Ivan Patzaichin - invitat de onoare la Gala Premiilor Mentor

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Gala Premiilor Mentor pentru Excelenta in Educatie este un eveniment ce are loc la Cluj-Napoca, la Casino - Centru de Cultura Urbana, Parcul Central, in ziua de miercuri, 15 aprilie 2015, de la ora 17. Programul Mentor e organizat anual din 2010 de catre Fundatia pentru Comunitate si finantat de compania MOL Romania. Pe 15 aprilie sunt decernate diplomele, trofeele si premiile de 8.000 lei celor 10 premianti la editia a 5-a.

Premiul Mentor se acorda acelor profesori sau antrenori care au descoperit si au lansat tinere talente si le-au sprijinit primii pasi atat intelectual, cat si moral. Desi excelenta educativa a acestor profesori, antrenori si mentori a condus generatii intregi spre succes, insa activitatea lor a ramas in umbra, fara recompense morale sau materiale in masura efortului depus.

Lista premiantilor devine publica in ziua decern─ârii premiilor. Festivitatea va fi condusa de catre Marius Tabacu, directorul general al Filarmonicii Transilvania din Cluj, iar premiile vor fi inmanate de Kinga Daradics, Country Chairman & CEO MOL Romania. Invitatul de onoare este multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin. (foto: Victor Ciupuliga/ Mediafax)