Karate: Budo Gym Bucuresti, 6 medalii la CN Kyokushin

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Campionatul National de Karate Kyokushin pentru seniori si juniori, organizat pe 22 martie 2014 la Targu Mures, a mai adaugat inca sase medalii in palmaresul clubului Budo Gym Bucuresti. Toti cei sase sportivi antrenati de Sensei Gruia Docan (3 dan kyokushin) s-au intors in Bucuresti cu cate o medalie si un loc pe podium. Astfel, clubul se poate mandri cu inca un titlu de campion national, 3 titluri de vicecampion national si 2 medalii de bronz:

Dana Stoian - campion national la categoria -65 kg

Stefan Ilie - vicecampion national la categoria -70 kg

Andra Silvas - vicecampion national la categoria -65 kg

Adrian Precub - vicecampion national la categoria -60 kg

Sebastian Ciuban - medaliat cu bronz la categoria -70 kg

Demetrius Tanase - medaliat cu bronz la categoria -80 kg

Evenimentul organizat de Federatia Romana de Karate Kyokushin a reunit aproximativ 130 de sportivi din 19 cluburi din intreaga tara. In urma clasamentului efectuat pe baza rezultatelor obtinute la acest campionat, Clubul Budo Gym a fost clasat pe locul 5 din cele 19 cluburi participante.

„Faptul ca toti cei sase sportivi ai lotului nostru inscris la acest campionat s-au intors cu cate o medalie acasa inseamna pentru noi ca am atins un nou nivel de performanta si eficienta in cadrul antrenamentelor. Pentru un club, nu exista recompensa mai mare decat sa vezi ca fiecare dintre sportivii in care ai investit timp si efort isi castiga pe merit locul pe podium.”  a declarat Sensei Gruia Docan. (comunicat si foto: Streetwise Communications)