La Patinoarul Olimpia Brasov se patineaza de astazi

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Patinoarul Olimpia Brasov se deschide pentru public incepand de astazi, vineri, 10 februarie. Patinoarul de la poalele Tampei este unul nou si a fost achizitionat cu fonduri asigurate din bugetul Consiliului Judetean Brasov.

„Ne-am dorit ca deschiderea sa se intample in luna decembrie, contractantul desemnat prin licitatie publica a intampinat probleme cu producatorul suprafetei de patinat, care din lipsa de materie prima nu a putut livra la timp produsul. Totusi, suntem bucurosi ca putem sa deschidem un patinoar nou, singurul patinoar in aer liber de dimensiuni olimpice  din Romania. Va multumim pentru intelegere si vaa asteptam”, afirma Radu Jica (director Serviciul Public Judetean de Protectia Plantelor - institutia care administreaza patinoarul).

Seriile vor începe zilnic la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 şi 20:00 si vor dura cste 75 de minute.

400 de perechi noi de patine, cu marimi de la 26 la 50, sunt pregatite la centrul de inchiriere de la patinoar, la pretul de 20 de lei, de catre brasovenii si turistii de toate varstele care vor sa faca miscare in aer liber.

Preturile de intrare pe gheata sunt de 15 lei pentru copii si 20 de lei pentru adulti, iar inchirierea „ajutorului de patinaj” pentru copii costa 15 lei.

Patinoarul Olimpia Brasov se afla pe strada Castelului din Brasov, invacinat cu Muzeul Sportului si Turismului Montan si are o istorie aparte, activitatea de patinaj de aici incepand tocmai din anul 1894! (foto: Silviu Prescornițoiu)