Lectii de initiere in baschet pentru copii prescolari, la Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Federatia Romana de Baschet, in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, prin programul „Pierre de Coubertin”,  desfasoara luna aceasta programul „Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!”.

Acesta se adreseaza prescolarilor din 18 gradinite din Bucuresti, respectiv cate 3 din fiecare sector din Capitala. Peste 280 de copii, cu varste cuprinse intre 5 si 6 ani, se bucura de lectii de initiere in baschet sustinute de antrenori ai Federatiei Romane de Baschet. Fiecare gradinita a fost dotata cu cosuri de baschet, iar copiii au primit mingi de baschet si tricouri.

Proiectul se va incheia in weekendul 29-30 noiembrie, cand va avea loc, la arena de baschet din cadrul Federatiei Romane de Baschet, evenimentul „Baschet cu usile deschise!” care va include in program competitii, jocuri si alte activitati destinate copiilor. Proiectul se deruleaz─â în perioada 1-29 noiembrie 2014.

Despre Federatia Romana de Baschet

Federatia Romana de Baschet a fost fondata in anul 1931 si este membru fondator al Federatiei Internationale de Baschet (FIBA), din anul 1932. Federatia Romana de Baschet organizeaza, indruma si dezvolta baschetul, promovand acest sport in Romania si la nivel international.

Federatia Romana de Baschet este constituita din cluburile si asociatiile judetene de baschet si ale municipiului Bucuresti. La inceputul anului 2013, federatia avea inregistrate 248 de cluburi cu echipe de baschet. (comunicat si galerie foto: FR Baschet)