Nu poti participa la Wings for Life World Run? Alearga cu lumea intreaga cu Selfie Run!

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La Wings for Life World Run mii de oameni alearga pentru a ramane in fata masinii oficiale de finis, si nu catre o linie fixa de finis. La 14:00, ora Romaniei, toti alergatorii din cele 35 de locatii din toata lumea pornesc simultan, uniti prin dorinta de a alerga pentru cei care nu pot. 100% din incasarile generate sunt directionate catre proiecte de cercetare a afectiunilor maduvei spinarii, in toata lumea.

Pilotul de Formula 1, Daniel Ricciardo a fost primul care a testat aplicatia, intr-o sesiune de antrenament.

Anul acesta, Wings for Life World Run va avea loc pe sase continente, in 33 de tari, si, pentru prima data, oriunde te afli tu. Acum, si tu poti face parte din aceasta miscare globala de alergare, chiar daca locuiesti la mii de kilometri de o locatie oficiala. Prin intermediul aplicatiei Wings for Life World Run, poti „organiza” propriul tau Wings for Life World Run Selfie Run, avand ocazia sa ajuti Fundatia Wings for Life si sa participi la acest eveniment global.

Cum functioneaza?

Descarca aplicatia Wings for Life World Run si poti incepe imediat antrenamentul impotriva unei masini oficiale de finis, in modul de cursa Wings for Life World Run.

Pe 3 mai, la ora 11:00 UTC (14:00, ora Romaniei) – in momentul startului celei de a doua editii Wings for Life World Run – aplicatia Wings for Life World Run porneste automat si da startul cursei Wings for Life World Run Selfie Run. Alergarea ta, traseul tau, lumea ta, propriul tau Selfie Run.

Inscrie-te pentru Wings for Life World Run Selfie Run pana pe 28 aprilie (ora 14:00), contribuie cu 15€ pentru cauza Wings for Life si compara-ti performantele cu ceilalti participanti la Selfie Run, din toata lumea.

Exista o diferenta intre adevarata Masina Oficiala de Finis si cea virtuala?

Nu! Atat Masina Oficiala de Finis virtuala, cat si cea reala, vor porni la ora 11:30 UTC (14:30, ora Romaniei); un semnal sonor clar va aunta startul masinii de finis. Viteza acesteia va creste treptat, pana cand ultimul concurent este depasit si declarat castigator global. (Vezi graficul de mai jos pentru detalii legate de viteza Masinii Oficiale de Finis). Castigatorii de la Selfie Run vor fi ultimul barbat si ultima femeie ramasi in cursa, cei care acopera cea mai mare distanta inainte de a fi depasiti de masina de finis.

14:00 (ora locala) – STARTUL CURSEI

14:30 – PLEACA MASINA DE FINIS – Viteza: 15km/h 15:30 – VITEZA CRESTE: 16 km/h

16:30 – VITEZA CRESTE: 17 km/h

18:30 UTC – VITEZA CRESTE: 20 km/h

19:30 – VITEZA CRESTE: pana la 35 km/h, pana cand ultimul concurent este depasit.

Masina Oficiala de Finis se va opri dupa 100 de kilometri (echivalentul a 5 ore si 50 de minute).

Cine poate fi un Selfie Runner?

Oricine! Esti un alergator cu recorduri la activ si nu poti ajunge intr-o locatie oficiala Wings for Life World Run sau pur si simplu vrei sa accepti prima provocare de alergare, pregatindu-te pentru evenimentul din 2016? Poti participa indiferent de pregatirea sau experienta ta personala. Asigura-te ca esti in siguranta si sanatos la Selfie Run:

- Ia-ti apa la tine

- Daca incepi sa te simti obosit, ametit sau slabit, odihneste-te. Nu te forta prea tare. Masina virtuala de finis este prietena ta, nu inamicul!

- Asigura-te ca distanta de alergare corespunde varstei tale, experientei si obiectivului personal

- Siguranta primeaza: spune cuiva unde te duci sa alergi si ramai in locuri circulate – nu stii niciodata, poate intalnesti alt Selfie Runner.

Cum stiu pe ce loc m-am clasat?

Pentru a te regasi in clasamentul global de la Selfie Run, independent de cel de la Wings for Life World Run, trebuie sa lasi aplicatia sa te urmareasca. Cand te inscrii, iti dai acordul ca numele tau sa figureze pe lista de start, dar s-ar putea sa apara si pe website-ul live, in ziua cursei. (Inscrierea incorporeaza si Termenele de utilizare si Politica de Confidentialitate si Protectia datelor.)

Poti descarca rezultatele tale la 12 ore dupa startul global al cursei Wings for Life World Run, de pe www.wingsforlifewordlrun.com. Vor fi aranjate in functie de sex si pe categorii de varsta. Cand ti-ai gasit rezultatul, chiar poti printa propriul tau certificat.

Ce castig?

Un sentiment coplesitor de bucurie ca ai facut parte dintr-o miscare uimitoare, impartasita cu mii de oameni din toata lumea. Alergi la Wings for Life World Run Selfie Run pentru dragostea de alergare, pentru o cauza nobila si pentru cei care nu pot.

Distractie placuta si nu uita ca alergi pentru cei care nu pot! (comunicat si galerie foto: Red Bull Romania)