Salonul Auto de la Geneva: Goodyear expune modelul Range Rover Sport 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Goodyear expune modelul Range Rover Sport 2014 la standul sau de la Salonul International Auto de la Geneva (5-15 martie 2015). Modelul Range Rover Sport 2014 este echipat cu anvelopele Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 SUV, iar aceasta echipare reprezinta multi ani de cooperare apropiata cu Jaguar Land Rover.

Modelul Range Rover Sport 2014 livreaza cel mai bun nivel al dinamicii on-road de pana acum al acestei marci, impreuna cu capacitatile all-terrain de inalta clasa, originale ale Land Rover. Echipat cu tehnologie, acesta ofera un exterior asertiv si musculos, un interior luxos si flexibilitatea furnizata de optiunea ocazionala de 5+2 locuri.

Echiparea Eagle F1 Asymmetric 2 SUV completeaza dinamica on-road a masinii si manevrabilitatea agila a acesteia cu o anvelopa ce este proiectata sa stapaneasca greutatea unui SUV. Anvelopa ofera un control al virajelor astfel ca presiunea este distribuita egal, iar contactul cu suprafata de drum este maximizata in timpul virarii cu viteza. Aceasta ofera de asemenea, fata de predecesoarea sa, o manevrabilitate sporita pe suprafete umede, printr-un design asimetric ce creste contactul cu suprafata drumului, precum si canalele de evacuare a apei pentru a preveni acvaplanarea. In sfarsit, profilul benzii de rulare reduce zgomotul  pentru un condus mai linistit si mai confortabil, care se potriveste cu interiorul luxos al masinii.

Pentru mai multe informatii despre Goodyear si Dunlop la Salonul International Auto de la Geneva, vizitati www.goodyear-press.com. (comunicat si foto: InkComm Pr)