Tabara de dezvoltare personala pentru adolescenti, la Fundata (Brasov)

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Daca vrei sa stii cum sa-ti gestionezi emotiile, sa inveti din tainele mintii umane, sa fii performant, sa te apreciezi si sa fii apreciat, daca vrei sa ai o relatie cu parintii mult mai buna sau daca vrei sa te distrezi si sa iti faci noi prieteni, centrul national de training den Bosch Academy de la Fundata, judetul Brasov (www.casamuntelui.ro), te asteapta cu 5 zile de dezvoltare personala pentru 20 de adolescenti (13-18 ani), la munte, intr-un cadru feeric... locatie 4 stele.

In boot camp-ul de la Fundata vei invata despre:

- cum functioneaza mintea umana

- emotii, perceptia realitatii, cum ne raportam la ceilalti

- comunicarea cu ceilalti: parinti, profesori, colegi, prieteni

- tehnici de comunicare verbale & nonverbale

- cresterea increderii in sine si in ceilalti

- cunoasterea si gestionarea emotiilor (trac, emotii negative, rusine, vinovatie etc.)

- dezvoltarea responsabilitatii

- invatarea si dezvoltarea atitudinii de succes la scoala si in viata

- congruenta cu sine si despre rolurile pe care le jucam

- sinceritate

- dezvoltarea modului de lucru in echipa

Perioadele de organizare ale boot camp-ului pentru adolescenti sunt 27 iulie – 1 august 2014 si 17 august – 22 august 2014, locatia in care se va desfasura evenimentul, Pensiunea Casa Muntelui din Fundata, dispunand de 14 camere, restaurant, crama, sala de fitness, masa de tenis si alte facilitati.

Centrul national de training den Bosch Academy de la Fundata organizeaza, de asemenea, 6 cursuri de dezvoltare a abilitatilor pentru adolescenti si studenti, fiecare cu durata de 2 zile (sambata - duminica): Dezvoltarea abilitatilor de comunicare, Leadership, Prezentari memorabile & discursul, Manevrarea situatiilor conflictuale, Negocierea si Organizarea personala a timpului.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri si costuri financiare, va rugam sa contactati: Bianca Vorovenciu (managing director) den Bosch Training Academy, divizia de training pentru adolescenti Brasov, Romania (Nicolae Teclu 11A). Tel: 0721.642.689, mail: bianca@denbosch.ro, office@denbosch.ro, www.denbosch.ro.