Teste Yamaha la Sarata Monteoru si Ciolpani, pentru pasionatii de enduro si motocross

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Sezonul incepe cu gazul in plin pentru Dual Motors si Yamaha! Pentru ca vindem vise pe doua roti, stim prea bine ca ele trebuiesc... concretizate! Sa tragi de gazul motocicletei pe care ti-o doresti, sa poti sa o culci in viraje, sa-i testezi avid ciclistica, iata cateva lucruri care sunt cu siguranta foarte importante pentru tine, asa ca, le punem in practica!

Intre 20 si 22 martie, am pregatit pentru pasionatii de enduro si de motocross, unul dintre cele mai importante teste Yamaha din ultimii ani, din Romania. Astfel, nu mai putin de sase motociclete off-road Yamaha, model 2015, vor fi disponibile pentru testare, pentru ca tu sa poti sa le gusti performantele!

Complet reinventata, Yamaha WR250F este motocicleta cu care Yamaha se intoarce din acest sezon in Campionatul Mondial de Enduro, Yamaha YZ450F a castigat deja Enduropale Touquet, cea mai mare beach race din Europa, dupa ce anul trecut a fost vicecampiona mondiala cu Jeremy Van Horebeek. Yamaha YZ250F asalteaza constant podiumurile mondialului de motocross, castigand nenumarate curse de-a lungul si de-a latul lumii, fiind „jucaria” preferata a Kiarei Fontanessi, multipla campioana mondiala la motocross feminin... Cat despre Yamaha YZ85, YZ125 si YZ250, despre acestea toti riderii stiu ca sunt motoare de cross excelente pentru viitorii campioni, ne referim la primele doua, in timp ce motocicleta de doi timpi de 250 cmc este o adevarata arma in mainile cunoscatorilor.

Ce mai putem spune, decat: vino si da-te! Testul incepe vineri, 20 martie, la Sarata Monteoru, Pensiunea Paducel, cu Yamaha WR250F, dupa care continua in zilele de sambata si duminica, pe 21 si 22 martie, pe circuitul de motocross de la Ciolpani, acolo unde motocicletei de enduro i se alatura „armada” de crossere.

Detalii: echipament off-road complet obligatoriu pentru participanti, minim casca off-road si cizme enduro/motocross. Ora de start pentru fiecare zi: 10:00 AM. Inscrieri la fata locului! Va asteptam! (comunicat si foto: Motocross Cup)