Vine circul la Brasov!

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Cu imensa placere va comunicam revenirea Circului Acquatico Bellucci, Familia Bellucci-Medini, artisti si colaboratori ai emisiunii tv „Serviti va rog” si cu artisti participanti le „Romanii au talent” poposesc la Brasov, in zona Bartolomeu, din 30 aprilie 2014 pana in 12 mai 2014 inclusiv, cu spectacole zilnice la orele 19, iar sambata si duminica de la orele 16:30 si 19, artistii circului ofera publicului brasovean un spectacol nou. Un spectacol premiat, divertisment de buna calitate, pentru un plublic de toate varstele.

Circul Acquatico Bellucci este in turneu prin Romania

Castigatorul „Leului de Aur” la Festivalul International de Arta a Circului (Bucuresti, editia a 4-a, 2012), precum si al categoriilor Regie, Costume, Scenariu si Decor, Circul Acquatico Bellucci a fost 2 ani consecutiv gazda show-ului de televiziune „Serviti va rog” de la ProTV, unde a avut un succes neasteptat la public si la critici, deopotriva. In luna martie, Circul Acquatico Bellucci a inceput un turneu plin de evenimente, care va trece prin orasele mai mari sau mai mici ale Romaniei. Circul prezinta un program de spectacol unic, unde traditia se imbina cu inovatia, dand viata unei lumi fantastice, in care copii si adultii, impreuna, pot reincepe a visa. Printre acrobatii aeriene la sol si inaltime, momente comice, jongleri, singura fantana arteziana mobila cu apa care danseaza in ritmul muzicii, contorsionism plus alte momente artistice de senzatie, decoruri si atmosfere ireale, artistii si familia Bellucci insotesc spectatorii intr-o calatorie incitanta, printr-o lume cu splendide animale acvatice, iguane, numeroase specii de serpi, porci spinosi si broaste testoase uriase, simpatici pelicani si pinguini, un frumos exemplar dresat de leu marin (foca) si un amuzant hipopotam pigmeu, pana la infricosatorii crocodili si aligatori. De asemenea, pot fi admirati rechinii vii din Oceanul Pacific si inspaimantatorii pirania rosii din Amazon.

Informatii despre Circul Acquatico Bellucci

Va asteptam la circ, nerabdatori sa dam mana cu dumneavoastra personal! Urmariti-ne pe Facebook, pe pagina oficiala „Circo Acquatico Bellucci” pentru poze, noutati, promotii sau informatii. De asemenea, visitati site-ul www.acquaticobellucci.it, scrieti-ne pe info@acquaticobellucci.it sau sunati la 0761.209.444 sau 0736.069.200. (foto: circo acquatico bellucci)