Cursuri de dans pentru incepatori, la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Academia de Dans organizeaza, la Brasov, cursuri de dans pentru incepatori de toate varstele: copii, tineri sau adulti.

Acestea se desfasoara pe durata a 8 saptamani, timp in care vor fi studiate dansurile pentru petreceri (salsa, bachata, merengue, tango argentinian, rock & roll, sarba in doi, invartita), dansurile standard (vals lent, tango european, vals vienez, quick-step) si dansurile latino-americane (samba, cha-cha, rumba, jive).

Cursurile au loc la Restaurant Casa Venus (Str. 13 Decembrie 18), in zilele de luni si miercuri, incepand cu data de 13 ianuarie, pentru tineri si adulti, respectiv din 15 ianuarie, pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 8 ani si intre 9 si 14 ani.

De asemenea, incepand cu data de 28 ianuarie, cursurile sunt organizate si la Colegiul National de Informatica Grigore Moisil (Calea Bucuresti 75), in zilele de marti si joi. Grupele de varsta pentru aceasta locatie sunt 4-6 ani, 7-10 ani, tineri si adulti.

Pretul cursurilor de dans pentru copii este 150 de lei, iar al celor pentru tineri si adulti este 200 de lei. Pentru mai multi membri inscrisi, ai aceleiasi familii, se acorda reduceri. Inscrierile se pot face pe www.academiadedans.ro, unde gasiti informatii detaliate. (foto: academiadedans.ro)