Echitatie, Bucuresti: Pretul biletelor la Salonul Calului 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Biletele la cea de-a doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, care va avea loc in perioada 26-29 septembrie 2013, s-au pus in vanzare pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro , in reteaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Baneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Sala Palatului si Libraria „Mihai Eminescu” (B-dul Regina Elisabeta nr.16), precum si la sediul Clubului organizator, Equestria (sat Tancabesti, com. Snagov, pe DN 1).

 

Preturile biletelor pe categorii

Sambata - duminica: adulti: 50 lei/ zi, copii pana la 12 ani: 25 lei/ zi

Bilet „Seara Cailor”/ „La Nuit du Cheval”: adulti: 100 lei, copii pana la 12 ani: 50 lei

Bilet VIP sambata-duminica: adulti: 200 lei/ zi, copii sub 12 ani: 100 lei/ zi (acces cort VIP, patiserie, bauturi racoritoare, sampanie incluse in pretul biletului)

Abonament weekend (sambata si duminica): adulti: 80 lei, copii pana la 12 ani: 40 lei

Joi si vineri - accesul pentru toate categoriile de varsta este gratuit

 

Salonul Calului se va desfasura in perioada 26-29 septembrie 2013, intr-o formula dinamica si creativa. Evenimentul a pregatit, la a doua sa editie, un complex program de spectacol ecvestru (parade, acrobatii, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzica, cascadorii calare, intrecerea Retromobil s.a.) si competitional (probe sportive pentru toate categoriile de cai si calareti, inclusiv pentru copii si amatori, probe de sarituri demonstrative si intreceri integrate in show-uri ecvestre etc.).

Un moment incitant si foarte spectaculos al evenimentului este Seara Cailor – La Nuit du Cheval, din data de 28 septembrie, ai carei invitati speciali sunt actorul Denis Stefan, un cunoscut sustinator al cailor si echitatiei, care va prezenta un numar de cascadorie calare si un numar de dresaj natural, si tenorul Vlad Mirita, care va pregati o performanta artistica special pentru acest program.

Partea competitionala a Salonului Calului include Trofeul Equestria si Concursul international de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, aflat la a treia editie consecutiva. Vor lua startul in jur de 180-200 de cai, plus 30-40 de cai si ponei pentru show-uri si demonstratii.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.salonulcalului-equestria.ro. (comunicat BDR Associates)