Film documentar: „Romania - drumuri cu poveste”

Detalii
Comentarii
Galerie foto

GTC MotorSport si Discovering Transylvania va invita vineri,  7 februarie 2014, incepand cu ora 14:30, in Club Silencio Bucuresti (P-ta Rosetti 5), la lansarea filmului documentar „Romania - drumuri cu poveste”.

„Romania - drumuri cu poveste” este un proiect care isi propune sa le arate celor tineri si sa le reaminteasca celor trecuti de prima tinerete ca Romania este una din cele mai frumoase tari. Pentru realizatorii filmului documentar, echipa Discovering Transylvania, aventura are tot atatea semnificatii, cate minti sunt sa o explice. Poate fi ceva simplu, ca o plimbare prin locuri noi, sau poate evolua la un weekend petrecut in cort, ori un an de expeditie prin salbaticiile de peste oceane.

Proiectul Discovering Transylvania isi propune sa exploreze atat de frumoasa si, totusi, misterioasa Romanie. „Romania - drumuri cu poveste” este lansat cu intentia de a promova la nivel global expeditiile 4x4 si moto, turismul de aventura si cel rural, frumusetea Romaniei, neexploatate pe acest segment, cat si cele mai atractive zone turistice si de agrement. Va scoate in evidenta traditiile, obiceiurile, legendele locurilor filmate, dar si dezvoltatorii locali. Fiecare zi de traseu este insotita de propria poveste sau are povestea ei. Echipa Discovering Transylvania va fi ghidul telespectatorului prin locurile de legenda, pentru ca expeditiile alese, gasite de-a lungul anilor de documentare, sunt, fara exagerare, demne de o astfel de promovare. (comunicat PR Atelier)