Centrul de Agrement din Poiana Brasov isi asteapta constructorii

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Se organizeaza inca o licitatie pentru continuarea constructiei Centrului de Agrement din Poiana Brasov. Aceasta dupa ce compania care initial a castigat licitatia si trebuia sa duca mai departe proiectul a intrat in insolventa si impreuna cu factorii locali (Primaria Municipiului Brasov) a hotarat intreruperea colaborarii. Centrul de Agrement reprezinta o investitie de aproximativ 44,485 milioane lei (jumatate din fonduri europene - Programul Operational Regional, iar jumatate - cofinantarea municipiului Brasov). Firmele interesate pot depune documentatia la Primaria Brasov pana la 6 august 2014.

Statiunea Poiana Brasov se transforma

In prezent mai sunt de executat cam 70 la suta din totalul lucrarilor. Pana la 31 decembrie 2015 proiectul trebuie finalizat (inclusiv operarea deconturilor). Dupa Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) organizat in 2013, urmatorul obiectiv major pentru reintroducerea statiunii Poiana Brasov in circuitul turistic este inaugurarea acestui Centru de Agrement. Locatie care, dincolo de serviciile oferite de obicei in Poiana (cazare, masa, schi si sporturi de iarna), va fi numai potrivita pentru ca vizitatorii sa dispuna de mai multe variante de petrecere a timpului liber.

Sport si agrement in Poiana Brasov

Astfel, complexul de agrement din Poiana va dispune de o sala de bowling (piste profesionale), mese de biliard, piste de minibowling, jocuri pentru copii, jocuri electronice si simulatoare, mese de minihochei, minifotbal si minibaschet, o sala de catarare cu pereti de escalada, o sala de minigolf, o sala multifunctionala si un spatiu de expozitii. Obiectivul final al proiectului este acela ca Poiana Brasov sa se transforme si sa redevina din statiune de week-end in statiune de vacanta. (foto: info travel romania)