Cursuri si preturi la inot la Tulcea

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Bazinul de Inot Didactic de la Tulcea (str. Isaccei, zona Parc Lac Ciuperca) are un program de functionare zilnic, de la ora 9,00 la ora 23,00. Pentru accesul in piscina se practica urmatoarele tarife: o singura sedinta de o ora si jumatate de inot pentru adulti costa 20 lei; un abonament lunar are pretul de 200 lei (o intrare pe zi), iar pentru un abonament anual doritorii vor scoate din buzunar 1.800 lei de persoana; in oferta mai exista si abonamentul special pentru familie (doi parinti plus un copil), care costa 400 lei/ luna, precum si abonamentul cu 10 intrari in bazin (100 lei/ persoana).

Bilete si abonamente la bazinul de inot

Merita mentionat faptul ca Bazinul de Inot Didactic este proprietatea municipiului Tulcea si este administrat de Consiliul Local, prin Directia de Intretinere si Administrare Patrimoniu din cadrul Primariei Tulcea. Pentru abonamentele individuale, pe baza carnetului, elevii sub 18 ani inclusiv si copii prescolari beneficiaza de o reducere de 50 la suta cand isi achizitioneaza un bilet de intrare la piscina sau abonamente (lunare ori anuale), ale caror preturi sunt mentionate anterior.

Lectii de inot gratuite pentru prescolari si elevi

Foarte important! Prescolarii si elevii care invata in unitatile scolare din municipiul Tulcea beneficiaza de cursuri gratuite la inot. Durata unui curs e de 10 ore/ an de prescolar sau elev. Cursurile de natatie se organizeaza in timpul anului scolar, zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9-13 si 15-17. Pentru prescolarii si elevii cu domiciliul in municipiul Tulcea, accesul in bazinul de inot e gratuit, pe baza carnetului de elev, in afara anului scolar, de luni pana vineri, in intervalul orelor 9-13 si 15-17. Intrarea gratuita a prescolarilor si elevilor se face in mod organizat, conform unei programari, ca urmare a cererilor parintilor. Dupa finalizarea cursurilor de initiere, in acelasi interval orar, se pot organiza cursuri de inot pentru perfectionare, tot la Bazinul de Inot Didactic din Tulcea. (foto: scoala de inot aqua vita delta tulcea)