Cursuri de karate la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Asociatia Clubul Sportiv Karate Elite Brasov a organizat, la inceputul lunii noiembrie (3-5.11.2017), un seminar international de succes, care a fost condus de sensei Masao Kagawa (9 Dan JKS) si la care au fost prezenti aproximativ 220 de participanti din 5 tari (Romania, Macedonia, Polonia, SUA si Serbia).

Avand afiliere direct la JKS (Japan Karate Shoto Federation), in activitatea pe care o desfasoara, ACS Karate Elite Brasov urmeaza linia tehnica a JKS, cursurile organizate la Brasov fiind sustinute de sensei Adrian Otves (3 Dan JKS). Acestea au loc de doua ori pe saptamana, in zilele de marti si vineri: incepatorii, de la ora 18, iar avansatii, de la ora 19. Pentru detalii: 0722.341.470.

„In lectiile si antrenamentele noastre, urmarim dezvoltarea armonioasa a cursantilor nostri, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Prin karate se realizeaza un antrenament total al corpului, imbunatatindu-se rezistenta, tonusul muscular, flexibilitatea, echilibrul si forta, cresterea increderii in sine si a curajului”, am retinut din mesajul cu care ACS Karate Elite Brasov isi intampina cursantii.

Azi, 23 Februarie
Sambata, 24 Februarie
Duminica, 25 Februarie
Vineri, 2 Martie

Competitie de lupte la Campulung Muscel

Colegiul Carol I, Campulung Muscel Ora 10

Sambata, 17 Martie

Judo, Sibiu: Cupa Miado's, in Sala Transilvania

Sala Transilvania, Sibiu Ora 9:30

Sambata, 24 Martie
Sambata, 26 Mai