Despre clubul sportiv Cetatea Brasovia din Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Asociatia Clubul Sportiv (ACS) Cetatea Brasovia este o structura sportiva cu mai multe sectii (polisportiva), infiintata in anul 2013, conform Certificatului de Identitate Sportiva (CIS) eliberat sub numarul 0075166 de catre Ministerul Sportului.

Clubul si-a propus sa sustina si sa organizeze activitati de practicare a unor discipline sportive cu traditie si specifice municipiului si zonei Brasov (atletism, hochei si sporturi de iarna, jocuri sportive, lupte, tenis), de catre cetateni de toate varstele ai comunitatii Brasovului, la nivel de incepatori, amatori sau performanta.

Scopul și obiectivele clubului Cetatea Brasovia sunt descrise in Statutul asociatiei.

ACS Cetatea Brasovia s-a constituit ca persoana juridica romana, avand la baza principiul deplinei autonomii, al independentei economice si decizionale. Este o asociatie de drept privat, persoana juridica fara scop patrimonial, apolitica, guvernamentala, a carei activitate se va derula conform prevederilor O.G. nr. 26/ 2000, cu privire la Asociatii si Fundatii, Legii 69/ 2000 a Educatiei Fizice si Sportului, cu toate modificarile si completarile ulterioare, si legislatiei in vigoare.

Statutul si Codul de Etica al clubului sportiv Cetatea Brasovia le gasiti pe web site-ul oficial al organizatiei sportive cu sediul in municipiul Brasov.