Sapunuri naturale, curs de fabricare

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Daca doriti sa va rasfatati pielea cu sapunuri naturale, sanatoase, facute chiar de mana dumneavoastra, Alexandra Catana va va invata acest lucru in cadrul atelierului organizat de Formula Naturala intr-o locatie din centrul Bucurestiului.

Atelierul se desfasoara sambata, 15 martie 2014, pe parcursul a 4 ore in care veti asimila cunostinte despre ustensilele folosite pentru fabricarea sapunurilor naturale, ingredientele ce le compun (uleiuri vegetale, uleiuri esentiale, aditivi, coloranti, etc.), formularea diferitelor retete, colorarea sapunurilor cu ingrediente naturale, decorarea sapunurilor, mixarea, turnarea, uscarea si ambalarea acestora.

Veti asista la o demonstratie practica privind fabricarea sapunului natural prin metoda „la rece” si veti putea primi raspunsuri la toate intrebarile si nelamuririle pe care le aveti. Bonus: Tips and Tricks - cum sa faci un sapun de nota 10, premii si cadouri, achizitionarea de produse Formula Naturala la preturi promotionale.

Taxa de participare la acest atelier este 200 de lei si poate fi achitata pana la data de 1 martie. Va puteti inscrie la tel. 0736.072.449 sau la adresa raluca.zdrobis@gmail.com, mai multe informatii utile fiind postate si pe www.sapundecasa.wordpress.com.