Stagiu de formare instructori fitness aerobic, Izvorul Muresului

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Federatia Romana Sportul pentru Toti (FRSPT) organizeaza, in perioada 15-21 februarie 2014, in statiunea Izvorul Muresului din judetul Harghita, un stagiu de formare si calificare a instructorilor sportivi, la care puteti participa daca sunteti absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat, aveti abilitati de comunicare si organizare, aptitudini fizice si o conditie fizica buna.

Stagiul se va desfasura pe parcursul a 3 module, iar la inscriere aveti nevoie de un dosar care sa contina urmatoarele acte:

Modulul 1: cerere de inscriere, contract de formare profesionala, fisa cursant, copie dupa certificatul de nastere, copie dupa cartea de identitate, copie dupa diploma de bacalaureat si dupa  ultimul act de studiu sau adeverinta de student, adeverinta medicala – apt pentru efort fizic, recomandare de la entitatea unde activeaza si de la Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti din judetul in care locuiti, 1 poza color tip buletin, 1 copie certificat de casatorie sau act de divort (daca este cazul).

Modulul 2: dovada studiu individual practic (practico-metodic) si voluntariat in cadrul Asociatiei Judetene Sportul pentru Toti din judetul in care locuiti, adeverinta medicala – apt pentru efort fizic, recomandare de la entitatea unde activati sau de la Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti din judetul in care locuiti, 1 poza color tip buletin

Modulul 3: dovada studiu individual practic (practico-metodic) si voluntariat in cadrul Asociatiei Judetene Sportul pentru Toti din judetul in care locuiti, recomandare  de la entitatea unde activati si de la Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti din judetul in care locuiti, adeverinta medicala – apt pentru efort fizic, 2 poze color tip buletin.

 

La sfarsitul fiecarui modul veti sustine un test teoretic si unul practic, in urma caruia veti primi un atestat de participare. Dupa absolvirea examenului final, organizat la incheierea celui de-al 3-lea modul, veti putea obtine carnetul de instructor fitness - aerobic Sportul pentru Toti.

La acest stagiu va puteti inscrie pana la data de 31 ianuarie, achitand o taxa de 1.400 de lei in contul RO73RNCB0072049707300001 BCR  sector 1 Bucuresti, sau la sediul FRSPT (Str. Vasile Conta nr.16  Bucuresti). Aceasta taxa include cazare, masa si taxa de participare.

Pentru mai multe informatii puteti contacta organizatorii la adresa sportulpentrutoti@yahoo.com sau la tel. 0744.753.220 / 0745.539.457, in intervalul orar 8:00-14:00. (foto: womenworld.org)