Tabara sportiva pentru copii si adulti, la Costinesti

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Iubitorii de miscare de toate varstele vor putea avea parte de un concediu activ, participand la activitatile taberei sportive organizata de catre Academia de Dans Ars Nova, in colaborare cu Asociatia Nationala de Majorete MBTA Romania si Scoala de Fitness Ars Nova la Costinesti, in perioada 2-9 iulie 2012.

Programul taberei cuprinde cursuri sportive asistate de catre profesori de specialitate din Romania, Olanda, Rusia si Franta, printre activitatile adresate copiilor numarandu-se twirlingul (manuire baston majorete), baletul, gimnastica si pregatirea fizica generala, iar adultii vor putea practica aquagym, zumba fitness, labooca (fitness dance), kangoo jumps, tai chi (gimnastica de dimineata) si pilates.

Costul taberei este 700 de lei si include cursurile sportive mentionate, cazare 7 nopti, 3 mese/zi si baza materiala pentru antrenament. Inscrierile se fac pana la data de 20 mai, in baza unui avans de 400 de lei achitat pana la aceasta data, diferenta de 300 de lei urmand a fi platita pana pe 10 iunie. Se acorda o gratuitate (casa, masa, activitati) la fiecare grup de 15 persoane (15 pers + 1 gratuitate).

Pentru detalii si inscrieri: 0721.445.587 (Teodora Lazuran), 0743.677.767 (Ioana Pele) sau contact@arsnova.ro.