Tabere pentru elevi, la Sovata si Brasov (Timisul de Sus)

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Outward Bound Romania organizeaza, la Timisul de Sus (judetul Brasov) si la Sovata (judetul Mures), tabere scolare adresate elevilor de gimnaziu si celor de liceu, ce vor avea loc in vara anului 2012. Pe toata durata cursului, se asigura program, echipament special, cazare, masa si asigurare de accidente. Inscrierea se face cu cel putin o luna inainte de inceperea taberei, de catre un profesor insotitor. Numarul minim de participanti este de 12 persoane. Dupa fiecare grup de 10 elevi, Outward Bound Romania ofera o participare gratuita pentru profesorii insotitori.

 

Tabara de limba engleza/ germana; Outdoor English Camp/ Deutsches Camp

Grup tinta: elevi ai claselor V-VIII

Perioada: 6 zile

Locatii: Centrul International de Tineret Outward Bound, Sovata si American Hotel Academy, Timisu de Sus

Contributie: 480 lei/pers - la Sovata si 550 lei/pers - la Timisu de Sus

Pe langa implicarea in activitati interesante si provocatoare si imbogatirea cunostintelor de limba engleza sau germana, participantii au posibilitatea sa isi faca prieteni si cunostinte noi.

 

Saptamana Aventurii

Grup tinta: elevi ai claselor V-VIII, IX-XII

Perioada: 6 zile

Locatii: Centrul International de Tineret Outward Bound, Sovata si American Hotel Academy, Timisu de Sus

Contributie: 410 lei/pers - Sovata si 495 lei/pers - Timisu de Sus

Aceasta tabara e mai mult decat un sejur obisnuit. In decursul acestor 6 zile pline de aventuri, copiii vor invata lucruri noi despre ei insisi, despre colegi si despre lumea care ii inconjoara.

 

Tabara outdoor: "Cu bicicleta si cu caiacul"

Grup tinta: elevi ai claselor IX-XII

Perioada: 6 zile

Locatie: Centrul International de Tineret Outward Bound, Sovata, Lacul Bezid

Contributie: 450 lei/pers

Este cel mai nou si poate cel mai atractiv program. Tabara include o tura de bicicleta de la Sovata la Lacul Bezid, unde vom ridica tabara, pe malul lacului. Vom construi impreuna ambarcatiuni de apa, vom invata sa mergem cu caiacul cu care vom vizita ruinele vechii biserici.

 

Wilderness Camp

Grup tinta: elevi ai claselor IX-XII

Perioada: 6 zile (cu rezervare prealabila)

Locatie: Centrul International de Tineret Outward Bound, Sovata, Muntii Gurghiului

Contributie: 350 lei/pers

Intregul program se desfasoara in natura, in aer liber, iar participantii sunt pusi la incercare in conditii outdoor. Pe masura ce parcurg potecile turistice ale Muntilor Gurghiului, participantii vor invata tehnici de supravietuire, de orientare turistica, si pot deveni turisti adevarati, cu respect si devotament pentru natura.

 

Mai multe informatii puteti obtine la tel/fax: 0265.250.939, tel. 0769.224.290, la adresa info@outwardbound.ro sau pe www.outwardbound.ro.