Aeronautic Show 2013, Iasi

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Consiliul Judetean Iasi, Asociatia Aeronautica Romana, Aeroportul Iasi si Aeroclubul Romaniei invita iubitorii spectacolelor in aer si pe apa la editia a 5-a festivalului Aeronautic Show ce va avea loc sambata, 17 august 2013, pe lacul Aroneanu din apropierea municipiului Iasi.

Aflat la prima desfasurare in zona Moldovei, evenimentul se va derula pe parcursul a 5 ore, incepand cu ora 15:00, oferind privitorilor demonstratii aeriene si nautice sustinute de catre Aeroclubul Romaniei, Asociatia Aeronautica Romana, Aeroclubul Iasi, Federatia de Parasutism din Republica Moldova, Statul Major al Fortelor Aeriene, Agentia de Parasutism, Iacarii Acrobati, Yacht Club Mircea, West Yacht Club si altii.

Vor avea loc zboruri in formatie, salturi cu parasuta, acrobatii aeriene, prezentari de hidroavioane, skijeturi, ski nautic, prezentari de ambarcatiuni cu vele, salupe, precum si simulari de salvare de la inec, oferite de ISU, SMURD si Crucea Rosie, sau simulari de interceptie trafic pe apa, ale Politiei de Frontiera.

Evenimentul se desfasoara sub patronajul Ministerului Transporturilor, iar programul complet al acestuia se gaseste pe www.aeronauticshow.ro. Intrarea spectatorilor este libera.