Alergare cu obstacole, Lacu Rosu: Carpathian Gladiator 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pe malul Lacului Rosu din judetul Harghita si in imprejurimile acestuia, are loc sambata, 20 septembrie 2014, a doua editie a cursei extreme cu obstacole, Carpathian Gladiator.

Concursul, organizat de Asociatia Forfun, este adresat gladiatorilor si amazoanelor cu varste peste 14 ani, care vor alerga pe un traseu de 5 km, presarat cu aproximativ 20 de obstacole naturale si obstacole create special pentru aceasta cursa, inspirate din elementele specifice antrenamentului militar.

Competitorii pot participa individual, sau in echipe formate din cel putin 4 persoane, primul start urmand a fi dat la ora 12:00.

Taxa de participare pentru cursa individuala cu obstacole din statiunea Lacu Rosu este 70 de lei pana la data de 12 septembrie, 80 de lei intre 13 si 19 septembrie si 90 de lei la fata locului. Pentru echipe, va fi platita o taxa de 50 de lei/ persoana pana pe 12 septembrie, 60 de lei/ persoana intre 13 si 19 septembrie, respectiv 80 de lei/ persoana la fata locului.

Pentru a participa cat mai multi alergatori la aceasta competitie, organizatorii au introdus si o taxa de participare de 30 de lei, care nu include pachetul de start. Detalii gasiti pe www.carpathiangladiator.ro. (foto: www.facebook.com/CarpathianGladiator)