Alergare montana, Campulung Moldovenesc: Rarau Radical Race 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Facandu-si debutul pe 6 septembrie, cu un maraton de mountain bike, competitia Rarau Radical Race continua in data de 27 septembrie 2014 cu etapa de trail running sau, in traducere, alergare montana.

Concursul se desfasoara in Masivul Rarau, promovand cea mai pitoreasca zona din inima Bucovinei. Concurentii vor alege intre traseul lung (30 km) si traseul scurt (13 km), ambele cu startul si sosirea in Piata Centrala din orasul Campulung Moldovenesc (judetul Suceava), unde va avea loc si festivitatea de premiere.

La tura lunga (avansati), clasamentele vor fi intocmite pe categoriile 18-29 ani, 30-39 ani si +40 de ani, feminin si masculin, iar categoriile pentru tura scurta (amatori) sunt open feminin, open masculin si juniori 14-17 ani.

Nu au fost uitati nici cei mai mici alergatori, pentru copii fiind pregatit un traseu de 3 kilometri si categoriile pitici (sub 10 ani) si uriasi (10-13 ani).

Concursul de trail running Rarau Radical Race este organizat de catre Asociatia Ghizilor din Bucovina, Asociatia Natura pro Rarau si Clubul Sportiv Suceava Pedaleaza, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Primaria Campulung Moldovenesc si Serviciul Public Salvamont Suceava.

Inscrierile se fac pe www.radicalrace.ro, pana la data de 15 septembrie, achitand 60 de lei/ concurent pentru avansati sau amatori, iar participarea la cursa copiilor este gratuita. Inscrierile vor continua la fata locului, in limita a 200 de locuri. (foto: runnersworld.com)