Alergare si ciclism la Corcova Trail Race 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Ineditul afis al competitiei montane Corcova Trail Race invita iubitorii de alergare si ciclism sa adopte o tinuta cat mai haioasa la a doua editie a evenimentului, ce are loc sambata, 30 august 2014, pe domeniile podgoriei Corcova Roy & Damboviceanu, in judetul Mehedinti.

Concursul este deschis tuturor celor care prefera miscarea in aer liber si vinurile din zona Olteniei, sportivi amatori sau profesionisti cu varste peste 18 ani, care vor avea de parcurs, atat in alergare, cat si pe bicicleta, un traseu comun de 16 km, cu diferenta de nivel de aproximativ 400 m.

La editia din acest an se poate participa doar la una dintre cele doua probe, 200 de locuri fiind alocate pentru proba de alergare, respectiv 100 de locuri pentru cea de mountain bike.

Categoriile de concurs pentru alergare sunt: general, pana in 34 ani, 35-50 ani si peste 50 de ani, masculin si feminin, iar pentru ciclism montan: open general masculin si open general feminin.

Startul alergarii va fi dat la ora 9:00, din curtea podgoriei Corcova, iar cursa de biciclete va porni la ora 11:00.

Evenimentul este organizat de Asociatia Sport la Orice Varsta, impreuna cu Cramele Corcova Roy & Damboviceanu, iar inscrierile se pot face pe www.corcova.trailrace.ro, pana la data de 21 august, achitand 120 de lei, sau la fata locului, in limita locurilor ramase, pentru o taxa de 130 de lei.