Alergare si orientare sportiva, Bucuresti: Cupa Berii 2014, Padurea Baneasa

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

A 4-a editie a competitiei de alergare Cupa Berii isi asteapta concurentii sambata, 11 octombrie 2014, langa Bucuresti, cu sticle de bere si kilometri de trail running sau orientare sportiva.

Concursul, adresat participantilor cu varste peste 18 ani, are loc in Padurea Baneasa, incepand cu ora 11:30, si va cuprinde doua tipuri de probe, intre care alergatorii vor putea alege: trail run, pe distante de 5 sau 10 km, si orientare in alergare, unde vor fi parcursi intre 2 si 8 km, in functie de categorie (open bere, open tehnic bere, 18-21 ani, +35 ani, +50 ani, +65 ani si elita).

In cadrul acestor distante, fiecare concurent va alerga cate 4 ture (ex. 5 km = 4x1250 m), iar inaintea fiecarei ture va bea cate o sticla de 0,33 l de bere.

Primii clasati vor fi rasplatiti cu medalii, diplome si premii din partea sponsorilor.

Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv Mentor Silva, cu sprijinul SC Cotroceni Snatch Pub SRL si SC Carlsrom Beverage Co SRL.

Inscrierile se pot face pe www.cupaberii.ro, pana la data de 8 octombrie (ora 24:00), sau la fata locului, in limita locurilor ramase libere. Taxa de participare este cuprinsa intre 50 si 70 de lei. (foto: cupaberii.ro)