Atletism: Memorialul Cluj-Napoca

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Ion Moina, Ioan Arnautu, Gheorghe Kiss, Gheorghe Biro, Sanda Cublesan, Peter Nagy, Peter Killyeni, Cornel Porumb, Traian Chitul, Maria Cioncan, Nina Pasciuc Ticlete, Simona Stanescu, Iosif Crisan, Kurt Socol, Wolf Socol, Marian Pascalau, Zina Otilia Simu si multi altii - cu totii si-au adus contributia si au scris pagini importante in istoria atletismului de la Cluj. In memoria lor si spre cinstirea lor, sambata, 6 mai 2017, se va organiza o noua editie (a 22-a) a Memorialului Cluj-Napoca.

Cluburi de atletism la Cluj

Cluj Arena va fi gazda evenimentului pus la cale, ca de fiecare data, de Asociatia Judeteana de Atletism Cluj, in parteneriat cu Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj si Directia pentru Sport si Tineret Cluj, cu implicarea si participarea cluburilor cu sectii de atletism din judetul Cluj (Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca, Clubul Sportiv Municipal Cluj-Napoca, Clubul Sportiv Scolar Viitorul Cluj-Napoca, Liceul Teoretic Alexandru Papiu Ilarian Dej, Liceul Teoretic Liviu Rebreanu Turda).

Organizatorii ne transmit: „Scopul intrecerii este acela de a comemora sportivii si antrenorii trecuti la cele vesnice, verificarea stadiului pregatirii atletilor juniori si seniori, precum si deschiderea sezonului competitional in aer liber”.

Probe, program, informatii

Intrecerea se desfasoara in sistem Open. Sunt invitati sa participe atleti seniori, dar si sportivi la categoriile de varsta tineret, juniori 1, juniori 2, juniori 3, din Romania si din strainatate. Un concurent poate sa participe la maximum doua probe!

Probe comune (feminin si masculin): 100 metri, 400 metri, 800 metri, 400 m garduri, saritura in inaltime, aruncarea sulitei. Probe separate: aruncare greutatii si 3.000 metri - la masculin, 100 metri garduri, 1.500 metri si saritura in lungime - la feminin.

Reuniunea atletica de la Cluj va incepe la ora 16, cu seriile la 100 metri garduri feminin, si se va incheia in jurul orei 19, cu festivitatea de premiere.

Pentru alte informatii: 0745.764.209 (prof. Ion Macelaru).

A doua zi, duminica, 7 mai, tot pe Cluj Arena este programat un ale eveniment: Ziua Mondiala a Atletismului. (Foto: Cristian Barbu/ Federatia Romana de Atletism)