Bacau Dance Open

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 28-30 aprilie 2017, Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau va fi gazda evenimentului Bacau Dance Open la dans sportiv, dans modern, hip-hop, streetdance, dansuri populare, dans de caracter, dans clasic, balet, dans ritmic, dans tematic, majorete, persoane cu dizabilitati.

Organizatorii manifestarii sunt: Clubul Sportiv Adams (organizator principal), Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS), Federatia Mondiala de Dans Sportiv (World DanceSport Federation/ WDSF) si autoritatile locale din municipiul Bacau - parteneri.

Vineri, 28 aprilie, concursul va fi deschis de la ora 16:30 (formatii), pentru ca sambata (29 aprilie) si duminica (30 aprilie), Bacau Dance Open 2017 se se reia, de fiecare data, de la ora 8:30.

Absolut toate informatiile despre eveniment sunt postate pe site-ul oficial.

„Sarbatorim Ziua Internationala a Dansului facand ceea ce iubim cel mai mult: dansand. Asa ca pregatiti-va pantofii de dans! Va asteptam la o competitie de dans sportiv, in Bacau, Oras European al Sportului si Capitala a Tineretului in anul 2017”, este mesajul de intampinare al organizatorilor.