Ciclism – Bucuresti: Comana Bike Fest 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 19 mai 2012, in Parcul Natural Comana, situat la doar 30 km de Bucuresti, in judetul Giurgiu, se va da startul editiei cu numarul 4 a competitiei de mountain bike Comana Bike Fest, in organizarea TeamXpert si a Asociatiei Tabere Cu Suflet.

Concursul, adresat deopotriva ciclistilor profesionisti si amatori, de nivel mediu sau avansat, se va derula pe doua trasee, la alegere. Primul dintre acestea este Traseul Lacul Comana, cu o lungime de aproximativ 35 de kilometri, iar cel de-al doilea este Traseul Bujorilor, care masoara 20 de kilometri.

Categoriile de participare, pentru ambele trasee, vor fi: general fete, general baieti, seniori (barbati, peste 40 de ani), precum si categoriile juniori si junioare, adresate copiilor sub 12 ani, care vor conta in clasamentul Cupei TabereCuSuflet la mountainbike.

Inscrierile se fac in limita a 500 de concurenti, pe www.mtb.teamexpert.ro, taxa de participare fiind 50 de lei. Persoanele cu handicap si cele cu venituri reduse pot beneficia de programul Fara Taxa, iar familiile participante, formate din minim 4 membri, vor beneficia de gratuitate prin programul Family.