Concurs auto pentru cupluri la Polus Center Cluj

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Polus Center Cluj si Napoca Rally Academy invita cuplurile (sot-sotie, prieten-prietena) sa participe sambata, 9 noiembrie 2013, cu autoturismul propriu, la o inedita competitie auto desfasurata in parcarea Polus.

Concursul „In doi pe patru roti”, adresat celor care poseda permisul de conducere categoria B, se va desfasura pe un traseu special amenajat si delimitat cu jaloane, indemanarea participantilor fiind incercata deopotriva la efectuarea de parcari contra timp, dar si in cadrul probei de departajare, unde acestia vor avea de schimbat roata unui autoturism NRA de scoala.

Inscrierile se pot face pe office@napocarallyacademy.ro, in perioada 31 octombrie - 6 noiembrie, in limita a 40 de echipaje, sau la Polus Center, in ziua evenimentului, pentru completarea numarului maxim de 80 de echipaje.

Pentru inscrierile on line, cuplurile trebuie sa mentioneze numele complet, data nasterii, datele din permisul de conducere al fiecarui membru si intervalul orar la care doresc sa concureze (10:00-12:30 sau 12:00-15:30). Regulamentul competitiei si mai multe detalii se afla pe www.poluscentercluj.ro.