Concurs de ski cross la Paltinis: Cupa Arena Copiilor 2015

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 24 ianuarie 2015, pe partia Arena Platos din zona Perla Paltinisului (judetul Sibiu) are loc a doua editie a Cupei de Ski Arena Copiilor la ski cross, eveniment ce deschide seria concursurilor de schi pentru copii organizate in acest an aici de catre Asociatia Sportiva Fuxy Sport Club Sibiu.

Competitia se adreseaza fetelor si baietilor nascuti in anii 2003, 2004, 2005, 2006 si 2007 si se desfasoara in doua manse, cu primul start la ora 11:00. Proba de ski cross este o cursa contracronometru, in care se imbina probele de slalom, slalom urias, coborare, cu mici saritori si elemente de indemanare pe schiuri corelate cu varsta participantilor.

Inscrierile se pot face doar pe www.fuxy.ro, pana la data de 23 ianuarie (ora 18:00), in baza unei cereri online completate de catre unul dintre parinti. Nu se percepe taxa de participare.

Intrecerile pe schiuri de la Arena Platos, organizate pentru copii de Fuxy Sport Club Sibiu, continua si duminica, 25 ianuarie, cu proba de slalom din cadrul Cupei de Ski Arena Copiilor.