Crosul Companiilor Brasov, in Parcul Titulescu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 19 octombrie 2014, la ora 10:00, Runners Club, Primaria Brasov si partenerii locali dau startul primei editii a Crosului Companiilor Brasov.

Eveniment cu traditie in Cluj Napoca si Oradea, Crosul Companiilor s-a derulat cu succes anul acesta in prima editie si la Bucuresti si Targu Mures, iar pe 19 octombrie Brasovul se alatura circuitului de alergare cu un prim cros de 5 km care va reuni alergatorii amatori din companii intr-o intalnire activa de socializare destinata in exclusivitate lor.

Alergare individuala sau pe echipe, in Parcul Titulescu

La Crosul Companiilor Brasov, alergatorii isi vor reprezenta companiile intr-una din cele doua probe de concurs: proba individuala sau proba pe echipe, pe un traseu identic, de 1 km. Traseul se va parcurge de 5 ori si se intinde pe aleile interioare ale Parcului Titulescu. Daca la proba pe echipe fiecare alergator poate parcurge traseul in ritm propriu, provocarea propusa de organizatori echipelor este ca cei trei membri sa alerge in acelasi timp si sa treaca linia de final impreuna.

Crosul Companiilor este mai mult decat un concurs sportiv. Este un eveniment care s-a remarcat in fiecare oras organizator printr-o atmosfera energizanta de care se bucura atat alergatorii, cat si sustinatorii lor. Dis-de-dimineata si pana la finalul crosului, muzica dinamica si MC-ul Bigtime Production transforma evenimentul intr-un spectacol sportiv unic in care angajatii isi descopera colegii din companie sau colaboratorii intr-o ipostaza noua.

Program si premii

Astfel, programul zilei incepe cu ultimele inscrieri la standul Runners Club, continua cu alergarea coordonata de instructorii de fitness si cu cele doua probe de concurs succesive, iar in jurul orei 13:00 au loc festivitatea de premiere si tombola.

Revista Bulevard ofera un premiu special celei mai creative echipe care alearga la Crosul Companiilor. Asadar un premiu special oferit unei companii care promoveaza spiritul de echipa, fair play-ul si competitivitatea.

Kit-ul de concurs pe care il va primi fiecare alergator cuprinde tricoul tehnic personalizat, medalia de participare, cip-ul de cronometrare si numarul de concurs. Concurentii plasati pe primele 3 locuri la fiecare proba si categorie vor primi mult ravnita cupa de invingator si un acces gratuit la Adrenalin Park, singurul parc de aventura la standarde internationale din zona Clujului.

Inscrieri

Inscrierile online la Crosul Companiilor Brasov sunt deschise pe site-ul evenimentului http://bitly.com/1rhGj1y iar cei interesati sa participe sunt invitati sa achite taxa de concurs din timp, pentru a putea primi tricourile inainte de ziua concursului. Prin circuitul Crosul Companiilor, Runners Club promoveaza spiritul de echipa, responsabilitatea colectiva si corectitudinea si incurajeaza companiile sa se promoveze in cadrul evenimentului inscriptionand tricourile de concurs cu logo-ul si sloganul companiei.

Organizatori si parteneri

Organizator: Runners Club

Parteneri: Primaria Brasov, Benchmark Electronics, Camera de Comert si Industrie Brasov, Powerade, Adrenalin Park, Elf`st Marketing & Investment si Respect Bigtime.

Parteneri media: Kiss Fm, Nova TV, Zile si Nopti,  Stiri de sport, Revista Bulevard, Ora de stiri, Jurnal 1235, Monitorul Expres, TVS Brasov, Buna dimineata.ro, Insport.ro. (comunicat Respect Bigtime, galerie foto Yellow Store)