Crosul Cramelor 2014, Urlati (Prahova)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Crosul Cramelor este un eveniment dedicat bucuriei de a experimenta emotii si trairi noi, departe de zgomotul citadin, aproape de frumusetea si linistea seducatoare a naturii. Vom alerga cu entuziasm si voie buna printre dealurile roditoare ale viilor, simtind din plin gustul libertatii. Vom fi martori la metamorfozele misterioase ale naturii, care, sub arsita dogoritoare a soarelui, isi imbraca treptat haina unui nou anotimp, anotimp care ne va rasplati cu gustul dulce si aromat al mustului proaspat dupa terminarea cursei. Nu iti vei simti doar muschii corpului revitalizati, ci toate simturile tale vor fi trezite la viata!

„Crosul Cramelor inseamna o incursiune in inima a tot ce are tara noastra mai frumos: peisajele unice ale dealurilor Prahovei, gustul tomnatic al mustului proaspat si istoria deosebita a Drumului Vinului, cu podgoriile si conacele lui nepretuite.” a declarat Ovidiu Constantin Cocieru, directorul general al Perform Experience Group.

Data si locatia desfasurarii

Crosul Cramelor (Urlati 2014) se va desfasura sambata, 18 octombrie 2014, in localitatea Urlati, judetul Prahova. Zona de start a evenimentului este organizata pe stadionul de fotbal din localitatea Urlati, str. Orzoaia de Sus, langa Muzeul Conacul Bellu. Pentru cei care nu au masina, organizatorii pun la dispozitie, contra cost, un serviciu de transport din Bucuresti la locatia de start si retur.

Trasee

Crosul Cramelor (Urlati 2014) are doua trasee: unul de 7 km si unul de 17 km.

Traseul de 7 km are o diferenta de nivel de 120 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt si beton, dar si, pe alocuri, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 2 puncte de rehidratare si 2 puncte de asistenta medicala de urgenta ale Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta (ASVSU).

Traseul de 17 km are o diferenta de nivel de 340 de metri si traverseaza orasul Urlati si dealurile cu vii din jur pe drumuri de asfalt, beton, pietris si pamant. Traseul beneficiaza de 5 puncte de rehidratare si 5 puncte de asistenta medicala de urgenta ASVSU.

Pachetul de participare

Ca urmare a inscrierii in concurs, fiecare persoana va primi un pachet de participare alcatuit din: tricou personalizat cu logo-ul evenimentului; baton Isostar High Protein Powerplay Alune Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine (B1, B2, B6, C, E, PP), pentru definirea si dezvoltarea musculaturii; ghid de nutritie Isostar cu voucher 20% reducere inclus; voucher din partea Cramei Basilescu; numar de participare; medalie de finisher; portie de paste oferita dupa eveniment; pahar de must oferit de Crama Basilescu dupa eveniment.

In plus fata de pachetul de participare, participantii vor beneficia de urmatoarele servicii: marcaj traseu; cronometrare manuala prin sistemul WebScorer; bautura izotonica pentru o hidratare rapida, cu mix glucidic optimizat Isostar Hydrate&Perform Portocale la start/finish si pe traseu; asistenta medicala la start si pe traseu; foto eveniment; vestiar si garderoba; zona adapostire la start/finish; vinuri la preturi promotionale disponibile la Crama Basilescu in ziua evenimentului.

Pentru parinti, copii si ceilalti insotitori, organizatorii concursului vor coordona dupa ora de start a evenimentului o vizita la frumosul conac Bellu. La intrarea in muzeu, se va achita taxa de 4 lei/ adult, respectiv 2 lei/ copil.

Cine poate sa participe?

Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta peste 18 ani, indiferent de nivelul de pregatire.

Pentru fiecare dintre traseele de 7 km si 17 km, categoriile de concurs sunt:

• Open Masculin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani)

• Open Feminin (General si 3 subcategorii: 18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani)

Premii

Pentru fiecare dintre traseele 7 km si 17 km, la categoriile Open Masculin (General) si Open Feminin (General), locurile 1, 2 si 3 vor fi premiate cu medalie, diploma si o sticla de Feteasca Neagra Roze (vin roze) – Ingeri din Micul Paris, oferita de Crama Basilescu. Subcategoriile (18-34 ani, 35-50 ani, +50 ani) vor fi premiate cu medalie si diploma. Castigatorii de la General nu vor fi premiati si in cadrul subcategoriilor.

Tombola

La tombola, participantii mai pot castiga: doua sticle de Tamaioasa Romaneasca  - Eclipse, doua sticle de  Burgund Mare Roze - Eclipse si doua sticle de Riesling Italian - Eclipse. Vinurile sunt oferite de Crama Basilescu.

Inscrieri

Toti cei care doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul oficial al evenimentului: www.crosulcramelor.ro.

Parteneri

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Orasului Urlati, Cramei Basilescu, Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Hotel boutique Conacul dintre Vii ****, Isostar, Wim Bosman, firmei de securitate SSG Security si Ro Club Maraton. Parteneri media: 6Pack, Crame Romania, Prin Vacanta, Romania Pozitiva, Sports Planner, Romania Turistica, Sport La TV, Calendar Evenimente, Find Sports, Travel Motion, Insport.ro. (comunicat Perform Experience)