Crosul Loteriei Romane 2014, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Copii sau adulti, iubitorii de alergare sunt asteptati duminica, 28 septembrie 2014, la Bucuresti, sa ia startul la cea de-a 17-a editie a Crosului Loteriei Romane, competitie dotata cu 105 premii in valoare totala de 80.900 de lei.

Cursa este organizata de catre Loteria Romana si Federatia Romana de Atletism, iar incepand cu ora 11:00 se desfasoara pe traseul P-ta Constitutiei – B-dul Unirii – Intersectia B-dul Unirii + Str. Lucian Blaga – B-dul Unirii – P-ta Constitutiei.

Categoriile de concurs, la feminin si masculin, sunt seniori (19-34 ani), juniori (14-18 ani), copii (11-13 ani), veterani categoria I (35-49 ani), veterani categoria a II-a (peste 50 ani), persoane cu dizabilitati locomotorii si persoane cu dizabilitati senzoriale.

Vor fi acordate premii cuprinse intre 100 si 1.500 de lei, pentru primii 10 clasati la categoriile copii, juniori si seniori, respectiv premii cuprinse intre 600 si 1.500 de lei, pentru ocupantii primelor 5 locuri la celelalte categorii. De asemenea, vor fi premiate, cu cate 1.500 de lei, primele cinci catedre de sport ale scolilor/ liceelor cu cea mai numeroasa participare la cros.  

Evenimentul este organizat in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti, Brigada de Jandarmerie a Muncipiului Bucuresti, Inspectoratul General al Politiei – Directia Rutiera si Politia Locala a Municipiului Bucuresti.

Inscrierile se fac in ziua crosului, intre orele 8:00 si 10:30, la punctele special amenajate din Piata Constitutiei. Nu se percepe taxa de participare.

Restrictii de circulatie

Pentru desfasurarea in conditii de securitate a Crosului Loteriei Romane, in data de 28 septembrie circulatia auto va fi restrictionata, in intervalul orar 10:30-12:00, pe ambele sensuri ale Bulevardului Unirii, intre Piata Constitutiei si Strada Lucian Blaga si cele doua locatii ale Pietei Constitutiei.

Evenimentul se va incheia cu un spectacol sustinut de artistii Nicole Cherry, Elena Gheorghe si Maxim. (foto: obiectiv.info)