Crosul Universitatii Bucuresti - Cora Lujerului Challenge 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Departamentul de Educatie Fizica si Sport (DEFS) al Universitatii din Bucuresti si hypermarketul Cora Lujerului dau startul duminica, 26 mai 2013, la Crosul Universitatii din Bucuresti - Cora Lujerului Challenge, eveniment ce reuneste doua competitii cu traditie in Capitala.

Concursul este adresat deopotriva celor mari si celor mici, impartiti in categoriile seniori (peste 20 de ani), juniori (16-19 ani) si copii (11-15 ani), fete si baieti, care, incepand cu ora 10:00, vor alerga pe traseul Piata Operei (Facultatea de Drept) – Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcarea Cora Lujerului.

La finele cursei, castigatorii vor fi rasplatiti cu LCD-uri, laptop-uri, tablete, aparate foto sau mp4 player-e, iar pentru toti participantii va fi organizata o tombola.

Cei care doresc sa se inscrie o pot face pana la data de 24 mai la Serviciul Clienti din cadrul Cora Lujerului sau la DEFS al Universitatii din Bucuresti, precum si in ziua competitiei, in curtea Facultatii de Drept, incepand cu ora 8:00. Mai multe informatii puteti obtine la tel. 0728.199.331 (Gabriela Chivu) sau la adresa gabriela@erka.