Cupa Familiei la inot, Timisoara

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Inot pentru toate generatiile la Timisoara, intr-o competitie organizata sambata, 13 mai, de la ora 10:30, la Bazinul de Inot Bega (acoperit, 25 metri, 6 culoare) din Zona Circumvalatiunii. Se numeste Cupa Familiei si acum, in 2017, isi traieste cea de-a 4 editie.

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (anual, pe 15 mai), scopul sau fiind intarirea legaturilor intre generatii prin petrecerea placuta in comun a timpului liber. In acelasi timp, el reprezinta si o oportunitate de promovare a practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate.

Spre deosebire de competitiile traditionale de inot, probele se desfasoara numai pe echipe, programul evenimentului incluzand, printre altele: stafeta 2 generatii (copil-parinte) – 2X25 metri, stafeta o generatie (sot-sotie) - 2X25 metri, stafeta cu obstacole (inot pe latimea bazinului) - 2X15 metri etc. Participantii pot utiliza orice procedeu de inot.

Manifestarea este organizata de Clubul de Inot Masters Timisoara, in colaborare cu Facultatea de Educatie Fizica si Sport-Universitatea de Vest din Timisoara si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis.