Cupa Rachitele 2012 – Campionatul National de Escalada pe Gheata

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 3-5 februarie 2012, la Cascada Valul Miresei din Rachitele (judetul Cluj) va avea loc editia cu numarul 9 a concursului de escalada pe gheata Cupa Rachitele, in organizarea Asociatiei Outdoor Apuseni si a Salvamont Salvaspeo Margau-Vladeasa, in parteneriat cu Consiliul Local Margau, Consiliul Judetean Cluj, Federatia Romana de Alpinism si Escalada si Parcul Natural Apuseni.

Competitia va consta in parcurgerea unei probe de dificultate – Open dry tooling (seniori/ senioare, amatori) si a unei probe de viteza pe gheata naturala (seniori/ senioare), participantii avand si posibilitatea de a concura in Campionatul National. Prima proba se va desfasura vineri, incepand cu ora 12:00 si va continua sambata, de la ora 9:00, iar cea de-a doua va lua startul sambata, la ora 18:30, etapa finala urmand a fi disputata duminica, de la ora 9:00.

Inscrierile se pot face online, pana la data de 2 februarie, in schimbul unei taxe de participare de 30 de lei, sau la fata locului, valoarea taxei fiind, in acest caz, 50 de lei. Mai multe detalii gasti pe www.cuparachitele.ro.