Cursa cu obstacole, Bucuresti: Fuga de Strigoi, Padurea Baneasa

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Fuga de Strigoi este un eveniment distractiv de alergare cu probe, presarat cu surprize de-a lungul traseului, in acord cu traditia de Halloween. Astfel, curajosii care vor lua parte la eveniment vor alerga cei 8 km prin Padurea Baneasa, putandu-se astepta in orice moment sa intalneasca probe pe traseu care sa ii puna la incercare sau strigoi haiosi, care incearca sa-i impiedice sa ajunga la Finish. De partea cealalta, organizatorii ii vor astepta la Casa Alba cu o gustare calda si muzica buna!

Data si locatia desfasurarii

Fuga de Strigoi se va desfasura sambata, 1 noiembrie 2014, in Padurea Baneasa, Bucuresti. Zona de start a evenimentului este organizata in parcarea Restaurantului Casa Alba, Aleea Privighetorilor 31 - 35.  La locul evenimentului se poate ajunge fie cu masina, fie cu autobuzul RATB, linia 301, cu coborare la Statia Padurea Baneasa. Autobuzul pleaca de la Piata Romana si trece prin statiile Perla, Liceul Ion Luca Caragiale, Piata Dorobantilor, Piata Charles De Gaulle, Parc Herastrau, etc.

Program

13:00    Ridicarea pachetului de participare pentru persoanele care nu sunt din Bucuresti

14:30    Inchiderea biroului de ridicare de pachete

14:45    Sedinta tehnica a evenimentului

15:00    Start in valuri

16:30    Timp-limita de parcurgere a traseului

16:00-17:30    Petrecere cu muzica; Servirea unei gustari calde la finalul cursei

17:30    Tombola

Traseu

Traseul evenimentului se desfasoara pe o distanta de 8 km si traverseaza in principal drumuri forestiere si poteci, precum si zone asfaltate ale Padurii Baneasa. Traseul poate fi consultat dand click aici. Participantii vor avea parte de diferite probe pe parcursul traseului, care le vor pune la incercare abilitatile sportive. De asemenea, vor intalni „strigoi” care vor incerca sa-i impiedice sa ajunga la finish.

Pachetul participantului este alcatuit din

•         Tricou personalizat cu logo-ul evenimentului

•         Numar de participare

•         Medalie de finisher

•         Gustare calda (gratar de pui cu cartofi natur) insotita de un desert specific de Halloween (placinta cu dovleac), ambele oferite de Restaurantul Casa Alba la revenirea de pe traseu.

In plus fata de pachetul de participare, participantii vor beneficia de urmatoarele servicii:

•         Marcaj traseu

•         Asistenta medicala la start si pe traseu

•         Puncte de hidratare

•         Foto eveniment

•         Vestiar si garderoba

•         Zona de adapostire la start in caz de vreme nefavorabila.

•         Zona de agrement la start cu muzica si entertainer

Regulament

Fuga de Strigoi este un eveniment de alergare deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta peste 10 ani. Participantii cu varsta sub 14 ani trebuie sa participe insotiti de un adult. Participantii trebuie sa parcurga intreg traseul de 8 km, sa treaca de probe si sa se fereasca de strigoi. Nu exista diferentieri dupa categorii de varsta. Fuga de Strigoi este o cursa necronometrata, necompetitiva.

Tombola

Toti participantii vor putea lua parte la tombola de la finalul evenimentului. Pentru a putea intra in posesia premiilor de la tombola, participantii al caror numar este extras trebuie sa se prezinte in zona de premiere cu numarul de concurs in maxim 5 secunde de la strigarea numarului lor, in caz contrar premiul urmand sa fie acordat unui alt participant.

Inscrieri

Toti cei care doresc sa se inscrie o pot face pe site-ul oficial al evenimentului: www.fugadestrigoi.ro.

Parteneri

Evenimentul este organizat cu sprijinul Restaurantului Casa Alba, Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Wim Bosman, firmei de securitate SSG Security si Ro Club Maraton. Parteneri media: 6Pack, Prin Vacanta, Sports Planner, Find Sports, Calendar Evenimente, Romania Pozitiva, Insport.ro. (comunicat Perform Experience)