Cursa Trasnitilor 2012 - editia de iarna, in Poiana Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii sporturilor de iarna si distractiei sunt asteptati sambata, 28 ianuarie 2012, pe partia Bradul din Poiana Brasov, sa ia parte la cea de-a 5-a editie de iarna a Cursei Trasnitilor, organizata, ca de obicei, de catre Rotary Club Brasov Citadel, in colaborare cu Agentia RedCarpet.

Competitia, deschisa deopotriva companiilor si persoanelor fizice, adultilor sau copiilor, consta in coborarea pe sanii confectionate cu imaginatie si umor de catre participanti, acestia putand concura individual sau in echipa.

Pentru fiecare categorie (companii sau persoane fizice) vor fi premiate cea mai trasnita sanie, cea mai trasnita echipa si echipa cu cel mai bun show.

Cursa, programata pentru ora 19:00, in deschiderea careia va putea fi admirat, conform organizatorilor, „un impresionant show de lasere”, va fi precedata de muzica si voie buna pe parcursul intregii zile, fiind insotita si de alte concursuri, printre care „Guitar Hero in Aer” sau „Miss Cursa Trasnitilor”, titlu la care pot aspira atat fetele, cat si baietii "trasniti".

 

Scopul caritabil

 

Pe langa promovarea distractiei, imaginatiei si spiritului de competitie, evenimentul are si un scop caritabil, fondurile stranse folosind la oferirea unei tabere gratuite de „Prim Ajutor” in Germania pentru clasa de elevi din Brasov (ciclul gimnazial) cu cea mai mare medie de promovare a anului scolar in curs.

 

Inscrierea si taxele de participare

 

Inscrierile se pot face la tel. 0728.336.611 sau la contact@redcarpet.ro, pana la data de 22 ianuarie, in schimbul unei taxe de participare de 15 lei/ persoana pentru persoanele fizice si de 1.000 de lei/ echipa pentru reprezentantii companiilor. De asemenea, se vor face inscrieri si la fata locului, in acest caz taxa de participare fiind de 30 de lei/ persoana pentru persoanele fizice, respectiv 1.500 de lei/ echipa pentru companii. Echipele companiilor vor fi formate din maxim 6 persoane, fiecare persoana in plus urmand a achita o taxa suplimentara de 100 de lei. Mai multe detalii despre acest eveniment puteti afla pe www.cursatrasnitilor.ro.