Dans sportiv: Braila Dance 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La sfarsitul acestei saptamani, in zilele de 10 si 11 martie 2012, Sala Sporturilor „Carantina” din Braila (Str. Carantina nr.6) va fi gazda celei de-a 5-a editii a concursului de dans sportiv Cupa Braila Dance, organizat de catre clubul de dans sportiv Style Dance din localitate, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

Competitia se va desfasura sambata, incepand cu ora 10:45 si duminica de la 9:00, fiind deschisa categoriilor precompetitional, solo fete, neoficial, hobby, open basic, claselor oficiale E si D, dar si formatiilor. Acestea din urma vor putea fi urmarite in prima zi, de la ora 15:15, evoluand in cadrul sectiunilor latino, salsa, balet clasic si contemporan, gimnastica ritmica, dans modern, aerobic, folclor romanesc si international, standard, rock’n roll, dans tematic si majorete.

Inscrierile in concursul de dans sportiv se fac pana la data de 8 martie (ora 24:00), pe www.dancesport.ro, taxele de participare fiind de 60 lei/ 1 concurs, respectiv 70 lei/ mai multe concursuri la precompetitional, 30 de lei la solo fete si de 80 lei/ 1 concurs sau 100 lei/ mai multe concursuri pentru categoriile oficiale. Formatiile se vor putea inscrie la adresa styledancebraila@yahoo.com, pentru o taxa de participare de 25 lei/ 1 competitie si 30 lei/ mai multe competitii.  (foto: hobbydance.ro)