Dans sportiv, Bucuresti: Dance Masters 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Peste 2000 de dansatori din 20 de tari sunt asteptati sa ia parte, intre 22 si 24 martie 2013, la cea de-a 10-a editie a concursului international de dans sportiv Dance Masters, competitie anuala cuprinsa in calendarul federatiilor romane si mondiale de profil (WDSF si FRDS), cu licenta Standard&Latin World Open si WDSF Open.

Evenimentul sportiv are loc la Sala Polivalenta din Bucuresti si debuteaza vineri, la ora 13:00, cu un program de concursuri nationale, program ce continua si in celelalte doua zile, intre orele 9:30 si 11:00.

Competitia internationala se desfasoara sambata si duminica incepand cu orele 12:30, pe ringul de dans putand fi admirate perechi inscrise in categoriile Open International Basic Copii (1+2), Open International Juniori (1 si 2), International Open Under 21, WDSF Open Tineret, WDSF World Open Standard si WDSF Open Seniori, care vor evolua in cadrul sectiunilor standard si latino. Galele finale sunt programate de la ora 19:30.

Concursul Dance Masters 2013 este organizat de catre cluburile de dans Pas in Doi si Phoenix din Bucuresti, impreuna cu antreprenorul Bogdan Paun si Gant & Sterling Consulting.

Biletele pot fi procurate prin reteaua Eventim, la pretul de 25 de lei – adulti si 5 lei – copii pentru ziua de vineri, respectiv 50 de lei – adulti, 5 lei – copii si 150 lei – masa VIP, pentru sambata si duminica. Mai multe detalii gasiti pe site-ul competitiei, www.dancemasters.ro.