Dracula pe Gheata, tot la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi scena spectacolului Dracula pe Gheata (vineri, 22 aprilie, ora 20), reprezentatie sustinuta de Teatrul pe Gheata Ice Vision Productions din Sankt-Petersburg (Rusia), avand in rolurile principale legende ale patinajului mondial ca Tomas Verner, Surya Bonaly si Philippe Candeloro.

Campioni olimpici, patinatori profesionisti, costume si decoratiuni fabuloase, ample instalatii video, vampiri care zboara deasupra ringului, lumini spectaculoase, sunete si efecte speciale, completate de muzica - toate recreeaza legenda primului vampir din istoria omenirii, Contele Dracula si a sa poveste de dragoste eterna.

Coloana sonora a spectacolului Dracula pe Gheata a fost creata de talentatul compozitor Alexey Galinsky, care are in portofoliu succese precum spectacolele pe gheata Printesa Anastasia, Alice in Tara Minunilor, Spargatorul de Nuci si Lord of Darkness. De asemenea, Alexey  a semnat si Olympia, muzica special creata pentru Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014.

In functie de distanta fata de scena, biletele costa 90 lei, 130 lei, 170 lei, 210 lei, 250 lei, 290 lei si 330 lei. Bineinteles ca se pot cumpara bilete si online, de pe site-ul eventim.ro, sau prin reteaua Eventim.

Anunt important, de ultima ora!

Acest eveniment a fost anulat! Pentru recuperarea contravalorii biletelor, cumparatorii sunt rugati sa se adreseze incepand de marti, 19 aprilie, punctelor de vanzare Eventim de unde le-au achizitionat, iar in cazul celor achizitionate online, sa trimită o solicitare la adresa contact@eventim.ro.

Pentru informații suplimentare: Andreea Andreescu, Communication Manager, +40.730.030.990, aa@events.ro.