Edelweiss Night Run, alergare montana in Bucovina

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Concursul de alergare montana in Bucovina, pe timp de noapte, Edelweiss Night Run isi traieste acum, in 2016, editia inaugurala. Acest nou proiect sportiv debuteaza sambata, 14 mai, la ora 17, are programat startul la Campulung Moldovenesc, in centrul orasului, si prezinta in continuare un traseu special, prin subdiviziunile Masivului Rarau.

Competitia de noapte Edelweiss Night Run este un proiect intreprins de Edelweiss Team, o echipa de alergatori montani si oameni pasionati de munte si natura, care si-a propus, prin aceasta manifestare, sa promoveze superba zona turistica din Bucovina, miscareaa in aer liber si ideea de competitie, in sine.

Tura lunga (18 kilometri, 1.100 metri diferenta de nivel) are ca si categorii de premiere (si la masculin, si la feminin) varstele de 16-29 ani, 30-39 ani, peste 40 ani. In Tura scurta (10 kilometri, 560 metri diferenta de nivel) se va concura in sistem open. In ambele, startul (ca si sosirea - in centrul orasului Campulung Moldovenesc) e programat la ora 20, iar ceremonia de premiere la ora 24. Dupa care la ora 1 se da drumul la petrecere (ceaun, foc de tabara, muzica, etc.).

De asemenea, Cursa copiilor (2 kilometri, copii sub 10 ani si de 10-15 ani) incepe la ora 18:45 si o jumatate de ora mai tarziu va fi oficiata festivitatea de premiere.