Festivalul de sah Cupa Primariei Vaslui

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sportivi din judetul Vaslui si din intrega tara, dar si jucatori invitati din orasele Ungheni si Nisporeni din Republica Moldova, se confrunta, intre 29 noiembrie si 1 decembrie 2014, la cea de-a doua editie a festivalului de sah Cupa Primariei Vaslui.

Competitia are loc la Clubul Prietenia din Vaslui, in organizarea Primariei si a Clubului Sportiv Sergentul din municipiu, iar rezultatele sale sunt omologate de catre Federatia Romana de Sah, pentru coeficientii CIV si pentru categoriile sportive interne.

Se va juca in sistem elvetian cu 7 runde si timp de gandire 61 de minute pentru fiecare jucator/ runda, in cadrul a doua turnee: open general si open pana la 12 ani.

Vor fi oferite premii in bani, diplome si medalii, pentru cei mai buni sportivi, la diferite categorii de varsta, iar Cupa Primariei Vaslui va fi acordata celui care va castiga turneul open general.

Festivitatea de premiere are loc duminica, 1 decembrie, dupa ultima runda, la statuia domnitorului Stefan cel Mare din Piata Civica a Vasluiului. Pentru relatii si inscrieri puteti suna la tel. 0751.788.47 5 (prof. Constantin C. Grosu). (foto: chesspro.ru)