Festivalul de zbor SkyDreamers, la Bunloc (Sacele-Brasov)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv de Parapantism Sky Dreamers organizeaza langa Sacele (judetul Brasov), in zona Bunloc, Festivalul de Zbor SkyDreamers. Eveniment sportiv ajuns la editia a 2-a, festivalul de langa Brasov se desfasoara in zilele de 24-26 iulie.

Competitia are trei probe. Prima este cea de Para-Bike-Run, care include o aterizare la punct fix, parcurgerea in alergare a unui traseu montan si un traseu de mountain-bike (o echipa poate fi formata din una, doua sau trei persoane).

A doua proba consta in parcurgerea unui traseu in zbor, definit prin puncte GPS, iar a treia va consta in aruncarea din zbor a unei greutati mici, legata de o panglica, la punct fix.

Festivalul de zbor SkyDreamers incepe sambata, 24 iulie, in jurul orei 10, si se incheie duminica, 26 iulie, pe la ora 19. Mai multe informatii - pe site-ul oficial al clubului organizator (SkyDreamers).  Despre acest eveniment, amfitrionii spun: „Festivalul este locul in care experienta, anduranta si fair-play-ul se imbina perfect cu veselia, prietenia si uniunea din clubul nostru, dar si din cluburile partenere”. (foto: sky dreamers)